☀ Αγαπητοί πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Saray Home πάει διακοπές και θα παραμείνει κλειστό από την Παρασκευή 10/08 έως και Σάββατο 25/08.

Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα αυτό θα αποσταλούν με σειρά προτεραιότητας στης 27/08. Το τηλεφωνικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό και θα μπορέσει να σας εξυπηρετήσει και πάλι στης 27/08!

Εκμεταλλευτείτε τις καλοκαιρινές προσφορές που αγγίζουν το -70% έως της 27/08 κάνοντας ηλεκτρονικά την παραγγελία σας μέσα από το site μας. ☀

Λίγα Λόγια Για μας

 
To Saray Home δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου με ιδρυτή την κυρία Ντζένη Δερβίση.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων που επιλέξαμε για εσάς. Μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων καλύπτουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές τους οποίους αξιολογούμε και ελέγχουμε σε διαρκή βάση έτσι ώστε να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.
 
Αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι να προσφέρουμε ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Όραμα μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται, παρέχοντας τους ποιοτικά προϊόντα σε άριστες τιμές, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον!

 
Η Εταιρία μας διαθέτει  διάφορα ειδή όπως:
  • Κουρτίνες
  • Λευκά είδη
  • Ταπετσαρίες
  • Χαλιά - Μοκέτες
  • Παιχνίδια εξωτερικού χώρου
  • Έπιπλα κήπου
 
Από το 2014 ανοίξαμε τις διαδικτυακές μας πύλες δίνοντας την δυνατότητα πανελλαδικά σε όλους εσάς να αγοράσετε σε τιμές χονδρικής τα προϊόντα μας.