Σημαντική ενημέρωση για τον χρόνο παράδοσης παραγγελιών ⇨
⚠ Tο κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστο το Σάββατο 17/04 .

Ευχαριστούμε για την κατανοητή σας! ⚠

ΕΞ. ΠΕΛΑΤΩΝ: 2610 640073 - 6908711750 l ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00-17:00 & ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00-15:00
⚠ Προσοχή το 2610644108 δεν λειτουργεί λόγω βλάβης ⚠
Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ε Σ   Ε Ω Σ   - 70%

Ενημέρωση για Παραδόσεις Online Παραγγελιών


Αγαπητοί πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συνεχίσει την λειτουργία του κανονικά με online παραγγελίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. 

Επειδή η αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων έχει επιφέρει σημαντική αύξηση στις online παραγγελιες και σε συνδυασμό με την αυξημένη μεταφορική δραστηριότητα της χώρας μας, ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας να είναι μεγαλύτερος του προσδοκώμενου.

Ο χρόνος παράδοσης λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν αυτή την στιγμή είναι περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και σε περίπτωση απομακρυσμένων περιοχών / μικρών νησιών μπορεί και 15 ημέρες).

Επίσης ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις σε παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα με μεγάλο όγκο και κουρτίνες. Κατά την αποστολή της παραγγελία μας θα ενημερωθείτε με sms και εμαιλ για τον αρ. Αποστολής.

Σας παρακαλούμε να δείξετε υπομονή και κατανόηση για τις συνθήκες. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλη η ομάδα του sarayhome καθώς και οι συνεργαζόμενες εταιρίες κούριερ παρ' όλη την εξαιρετικά πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για αυτό.
 

Με εκτίμηση 
η ομάδα του sarayhome